OYO 2089 Graha Sakinah Syariah 4

5,67 Jl. Raya Ponti, Perumahan pondok jati blok BN no .5,67, Pagerwojo, Kec, Kec. Buduran, Jawa Timur 61252, Indonesia
Hotel
User Reviews

4 Lidya Ningrum - a year ago

good

4 Ronny Priambada - 2 years ago

Ok

3 Dintra Nandala - 2 years ago

(Translated by Google) The playground on the front page can be said to be pretty, especially if it can be opened to the public. So you can enjoy the afternoon view casually in the open.
The minus: the existence of a dirty river which is wide enough and on the side of the highway that has not been given a safety fence can endanger children when playing here.

(Original)
Playground di halaman depan bisa diakatakan lumayan, apalagi bisa dibuka untuk umum. Jadi bisa menikmati pemandangan sore dengan santai di tempat terbuka.
Minusnya : adanya sungai kotor yang cukup lebar dan dalam disisi jalan raya yang belum diberi pagar pengaman bisa membahayakan anakĀ² saat bermain disini.

3 intan - 2 years ago

(Translated by Google) The price is cheap, the building is still new so the room is still very clean, the toilet is also clean but why doesn't the smell of urine at the beginning of the entry and always smells of urine during staying overnight there. In front of the bathroom there is no mat, and no glass. Plugs only 1. The guard is quite good and polite. The stairs do not have a handle so you have to be careful especially if you bring a child.

(Original)
Harga murah, gedung masih baru jd kamar jg masih bersih banget, toilet jg bersih tp gatau kenapa bau pesing di awal pas masuk dan selalu bau pesing selama nginep semalam di sana. Di depan kamar mandi ga ada keset, dan ga ada kaca. Colokan cuma 1. Penjaganya lumayan baik dan sopan. Tangganya ga ada pegangannya jd harus hati-hati apalagi kalo bawa anak kecil.

4 Sayyidah khalifah - 2 years ago

(Translated by Google) Comfortable, clean, for those looking for a low price really suitable. Only the receptionist was not there so I was a bit confused when I first came where to go and what to do, there was no wifi, the place was still under construction, for a comfortable and clean room. the lack of sandals and shoes is missing, so the slippers are put in the room and placed on the floor, the bathroom smells a bit strange maybe because there is no fentilation so there is no air change. And in the bathroom there is no mirror, because usually in the bathroom there is always a mirror and the time here there is nothing feels lacking. Oh yes there is no TV remote. Hopefully in the future it can be even better.

(Original)
Nyaman, bersih, buat yang nyari harga murah cocok banget sih. Cuma resepsionisnya ndak ada jadi agak bingung waktu pertama kali datang harus kemana dan ngapain, gak ada wifi, tempat masih dalam proses pembangunan, untuk kamar nyaman dan bersih. kurangnya di rak sandal dan sepatu tidak ada, jadi sepatu sandal di masukkan ke dalam kamar dan diletakkan di lantai gitu aja, kamar mandi baunya agak aneh mungkin karena tidak ada fentilasi jadi tidak ada pergantian udara. Dan di kamar mandi tidak ada cermin, karena biasanya di kamar mandi selalu ada cermin terus waktu disini tidak ada rasanya ada yang kurang. Oh iya remote tv tidak ada. Semoga kedepannya bisa lebih baik lagi.

1 Tonny Aris - 2 years ago

(Translated by Google) The rooms are nice and seem new, less comfortable because of the noise of motorized vehicles. There is no wifi, or breakfast, you know, because the price is cheap. And the management is very amateur, there is no training because it is managed by a family. I was kicked out by the manager who claimed to own the house (already old) because I had not paid for the extension of the stay. Even though the ID card and vehicle (car) are still in the inn area. With a rude and arrogant attitude, I was kicked out by the owner of the "House" Graha Sakinah 4. Even in the application it is not listed if the extension of the stay must be through the application. And the day before, I have extended it and paid CASH. It's a shame the owner of the house is so arrogant and has no ethics to me as a guest from Jakarta who has stayed 3 nights because I haven't paid for the extension of the time of stay. STRONGLY NO RECOMMENDATIONS ARE PROVIDED for lodging seekers here..., who should explain the procedure or SOP according to the OYO PARTY. The bottom line is DISAPPOINTED by the treatment of the owner of the house.. Maybe I can complain to OYO or YLKI or to related parties. But never mind, just understand that this place is Amateur..

(Original)
Kamar bagus dan terkesan baru, kurang nyaman krn bising kendaraan bermotor. Tdk ada wifi, ataupun breakfast, maklum krn harga murah. Dan pengelolaan sangat amatir, belum ada training krn dikelola secara keluarga. Sy diusir oleh pengelola yg mengaku yg punya rumah (sdh berusia lanjut) dikarenakan sy belum membayar perpanjangan wktu menginap. Pdhal KTP dan kendaraan (mobil) msh berada di dlm area penginapan. Dengan sikap kasar dan arogan, sy diusir utk keluar oleh yg punya "Rumah" Graha Sakinah 4. Di aplikasi pun tdk tertera apabila perpanjang waktu menginap hrs melalui aplikasi. Dan sehari sebelumnyapun sy sdh perpanjang dan membayar CASH. Sangat disayangkan pemilik rumah begitu arogan dan tdk mempunyai etika kepada sy sbg tamu dr jakarta yg sdh menginap 3 malam krn blm membayar perpanjangan wktu menginap. SANGAT TIDAK DIBERIKAN REKOMENDASI untuk pencari penginapan disini.., yg harusnya menerangkan secara prosedur atau SOP sesuai dr PIHAK OYO. Intinya KECEWA oleh perlakuan pihak pemilik rumah.. Mgkn sy bisa adukan ke pihak OYO atau YLKI ataupun ke pihak terkait. Tapi sudahlah, hny memaklumi bahwa tempat ini Amatiran..

3 Mufanani Febrianto - 2 years ago

(Translated by Google) The rental price is affordable for those who have a minimal budget ... the building is still new, the room size is standard, there are AC TV facilities, the bathroom is not ventilated so the smell goes into the room ... there is no wifi and breakfast according to the price but the parking lot is spacious and safe there is a playground in front suitable for those who have small children ...

(Original)
Harga penyewaan terjangkau buat yg punya budget minim... bangunan gedung masih baru, ukuran kamarnya standart ada fasilitas tv ac, kamar mandinya ga da fentilasi jd baunya masuk ke kamar... tidak ada wifi dan juga breakfast ya sesuai hargalah tapi parkiran luas dan aman ada taman bermain di depan cocok buat yg punya anak kecil..

Map Location
Nearby Places

Majelis Mie Sidoarjo
Jl. Raya Ponti No.16, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61213, Indonesia

Ayam Geprek Oshilova
Jl. Raya Ponti No.9 A, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61212, Indonesia

Kampoeng Steak Ponti Sidoarjo
Jl. Raya Ponti No.9, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61211, Indonesia

Mie Kober Ponti Sidoarjo
Jl. Raya Ponti No.8, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61212, Indonesia

Ayam Goreng Nelongso
Jl. Raya Ponti No.16-17, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61212, Indonesia

Bakso Boedjangan Sidoarjo
Jl. Raya Ponti No.9, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61212, Indonesia

Kepiting Cak Gatot
Jl. Raya Ponti, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61212, Indonesia

Ayam Bakar Wong Solo
Jl. Raya Ponti Jl. Lkr. Bar. No.1, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61212, Indonesia

Gelora Delta Stadium
HP24+X27, Jl. Pahlawan, Wismasarinadi, Magersari, Kec. Sidoarjo, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61212, Indonesia

Nasi Goreng Gentong
HP23+MV7, Wismasarinadi, Magersari, Sidoarjo, Sidoarjo Regency, East Java 61213, Indonesia